Email instellingen iPhone

Volg deze stappen om een e-mailaccount toe te voegen aan een iOS-apparaat.
1.Tik op Instellingen:

2.Scrol omlaag en tik op E-mail, contacten, agenda’s:

3.Tik op ‘Nieuwe account’:

4.Selecteer Anders.

5.Voeg mailaccount toe.

6.Vul gegevens in.

7.Maak een keuze tussen IMAP of POP en vul de gegevens nogmaals in voor de inkomende en de uitgaande post.

Wat is IMAP

IMAP staat voor Internet Message Access Protocol. Bij gebruik van IMAP blijven uw e-mailberichten op de server staan, zo hebt u met een tablet, smartphone of een computer overal toegang tot uw e-mailberichten. Maakt u gebruik van POP3, dan download u de e-mailberichten naar uw computer.

Wij adviseren gebruik te maken van servergegevens van POP3 wanneer u alleen een computer gebruikt voor e-mail. Hebt u meerdere apparaten waarop u uw email ontvangt, gebruik dan de servergegevens van IMAP.

Deze website www.emailservicecenter.nl
Facebookpagina: www.facebook.com/emailservicecenter