Email instellen Windows Live Mail

Zie de door ons verstrekte informatie voor de benodigde instellingen van een POP3-account (het e-mailadres, gebruikersnaam, wachtwoord, POP3- en SMTP-server). De opgegeven naam wordt getoond als afzender van uw e-mailberichten.

1)

2)

3) pas voornaam aan naar de door u gekozen voornaam of tekst, pas de achternaam aan naar de door u gekozen achternaam.

4a) POP instelling

4b) IMAP instelling

5)

Wat is IMAP

IMAP staat voor Internet Message Access Protocol. Bij gebruik van IMAP blijven uw e-mailberichten op de server staan, zo hebt u met een tablet, smartphone of een computer overal toegang tot uw e-mailberichten. Maakt u gebruik van POP3, dan download u de e-mailberichten naar uw computer.

Wij adviseren gebruik te maken van servergegevens van POP3 wanneer u alleen een computer gebruikt voor e-mail. Hebt u meerdere apparaten waarop u uw email ontvangt, gebruik dan de servergegevens van IMAP.

Deze website www.emailservicecenter.nl
Facebookpagina: www.facebook.com/emailservicecenter